Datum : 08-03-2014 om 05:08u

Van Wim Schurer is een nieuwe single te downloaden met de titel Je eigen leven. Het nummer is verkrijgbaar op de bekende muziekportals.
Nieuwe single Wim Schurer
Datum : 08-03-2014 om 05:06u

In augustus 1975 was het direct de grootste hit van de Brabantse country formatie Tumbleweeds. Ruud Hermans en Ine Masseurs waren het gezicht van deze populaire countryband en zorgden internationaal voor een dijk van hit. Somewhere between was de titel en niemand had durven dromen dat het nummer bijna 40 jaar later opnieuw zal worden opgenomen maar dan in het Nederlands. Alice May schreef er een tekst op en Saskia Damen en Arjo doken de TMS studio in van Patrick Schouten om het geheel op het zilveren plaatje vast te leggen. En kwamen eruit met dit geweldige "Vrienden". Super enthousiast en als vrienden. Met dat enthousiasme zijn ze gaan zoeken naar een meer dan leuke clip en samen met clipmaker Robert zijn ze er in geslaagd om naast een fantastische single er een bijpassende clip bij te maken.

Vanaf vandaag is het nummer te downloaden via de diverse download portals - verkrijgbaar bij de betere cd speciaalzaak  - aan te vragen bij uw favoriete radiozender en te zien 24/7 op You Tube en op de diverse (clip) zenders. En er kan gezegd worden dat het een van de nummers is welke is terug te vinden op het komende album van Saskia Damen. Blijf op de hoogte van alles rond Saskia Damen door vriend te worden op facebook of met regelmaat een bezoek te brengen aan www.saskiadamen.com
Saskia Damen in duet met Arjo
Datum : 08-03-2014 om 05:07u

Lana Vega, 21 lentes jong en woont in het Oost Vlaamse Zottegem. Lana kent het podium gevoel als geen ander want was achtergrond zangeres van o.a. Luc Steeno, Christoff, Lindsay en Laura Lynn. Het gaf haar een gevoel van “ dat wil ik ook” en vanaf nu heeft ze het altijd zeer gewaardeerde achtergrond vervangen door de voorgrond want Lana Vega heeft officieel vandaag haar eerste single uitgebracht. “Ik zie het in je ogen” is de titel en is een vrolijk nummer dat ons laat voelen dat de lente/zomer stilaan kan en mag beginnen. De single is uitgebracht op het EDM Records. Naast zangeres heeft deze Vlaamse meer podium ervaring want ze heeft ook meegedaan aan de Miss Belgian Coast verkiezing wat haar de titel opleverde en als prijs naast de eeuwige roem ook een prachtige auto. Die zal ze zeker nodig hebben want de komende maanden zullen we Lana regelmatig zien en horen op de radio en t.v. zenders in Nederland en België
Lana Vega op de voorgrond met " ik zie het in je ogen "
Datum : 09-03-2014 om 07:16u

Een geweldige nummer van de 2 groningers zangers Wim en Jordi die met hun nieuwe nummer laten horen dat niet alleen de zangers en artiesten uit Volendam komen maar dat ook de artiesten in Groningen en omgeving er ook zekers wat van kunnen. Met deze geweldige nummer  NEE WIJ KOMEN NIET UIT VOLENDAM laten deze 2 geweldige artiesten  Wim uit Groningen  Jordi uit Leens  het even zien en horen dat ook uit deze plaatsen een stukje goed muziek weg komt. Net als hun voor gaande nummers   knalt deze door u speakers heen  voor  deze nummer kunt u terecht  op www.zangerwim.nl waar u tevens alle info over deze artiest kunt vinden.
Wim en Jordi met  " Nee wij komen niet uit Volendam "
Datum : 23-05-2014 om 09:56u

Zoals we al eerder hadden verteld is het nu dan zover....

vanaf vandaag is onze verzamel CD met meer dan 20 nummers bij ons verkrijgbaar. Wij hebben deze CD gekoppeld aan een goed doel en wel de Stichting Hartedroom.

Waarom? Onze kleindochter Lisanne (6 jaar) lijdt aan een ernstige hartspierziekte (Cardiomyopathie). Van elke verkochte CD gaat er 2 euro naar deze stichting.

Deze stichting heeft een ultieme droom; een toekomst waarin onze kinderen geen cardiomyopathie meer krijgen. We weten echter dat dit op korte termijn geen realistisch streven is. Er is nog te weinig bekend over cardiomyopathie, vooral bij kinderen. Daarom financiert de Stichting Hartedroom onderzoek naar kindercardiomyopathie. Zodat we in de toekomst beter weten hoe deze, vaak aangeboren, hartspierziekte ontstaat, hoe de ziekte zich ontwikkelt en hoe ze het best te behandelen is. Zodat hartkindjes een beter leven krijgen en een grotere kans hebben om volwassen te worden.

Deze actie hebben wij vandaag officieel bij de stichting aangemeld. We hopen dat we over exact één jaar een mooi bedrag aan hen kunnen overmaken. Hiervan gaan we jullie dan ook zeker op de hoogte houden.

Kosten van de CD: 7 euro (excl. verzendkosten)

Wij zeggen: “Steun Stichting Hartedroom”

Reageer bij belangstelling even in een privé-bericht hier op Facebook of anders via duo_wimendiana@live.nl

Wim en Diana.
Wim en Diana  " Steun de Stichting Hartedroom "
Datum : 23-08-2014 om 06:17u

Jeroen Stevens zag in 1983 in Musselkanaal het levenslicht en opgegroeid in een gezin met 5 personen. Zingen was niet hetgeen Jeroen al vanaf zijn jeugd wilde doen. Hij had maar en doel en dat was acteur worden en deed er alles aan om in contact te komen met de sterren van toen. Met vele sterren uit GTST zicht en kreeg hij contakt en velen gaven hem raad. Het was juli 2005 toen er een reden was om de microfoon ter hand te nemen. Het werd de aanraking met een virus die hem tot heden niet meer heeft los gelaten.
Vandaag kan daar een hoofdstuk aan worden toegevoegd namelijk de release van een nieuwe single. Opgenomen in de studio van en geschreven door Martin Sterken komt hij met het voor hem op het lijf geschreven "Geen idee". Het nummer heeft alles in zich om vrolijk van te worden want het omschrijft hoe mooi en makkelijk het leven kan zijn indien je
Nieuwe single Jeroen Stevens.
Datum : 27-02-2014 om 06:17u

Laatse show nieuws:  Verwarde zangeres harmke  opgepakt.
Omwonenden belden de politie met de mededeling dat er iemand diep  in de nachtelijke uurtjes met een opblaaspop door wildervank heen wandelde. De politie die direct ter plekke ging nam de zangeres in arrest. Op het bureau  bleek het om een misverstand te gaan,  omdat de pop voor haar jarige man bleek te zijn die zijn 50 ste verjaardag  viert.
Verwarde Zangeres Harmke opgepakt.
Datum : 09-07-2014 om 06:15u

In de vroege ochtend van zaterdag 5 juli is Jeroen Spierenburg levensgevaarlijk gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Terheijden. De 38 jarige zanger kwam uit zijn werk en kwam met zijn wielen in de berm terecht. De auto sloeg over de kop waarbij hij uit het voertuig werd geslingerd en direct in coma raakte. Momenteel ligt hij nog in coma en de toestand is volgens z'n goede vriend en collega Tommy Lips nog zeer kritiek. "Zolang hij in coma ligt kunnen ze nog niet zeggen welke functies het nog doen. Ook weten ze niet of hij nog bijkomt of niet". Z'n ouders zijn vanochtend geland op Schiphol vanuit hun vakantiebestemming Canada. Ze wisten nog van niets, zijn opgevangen en direct naar het ziekenhuis gebracht.
Jeroen Spierenburg in coma na ongeval.
Datum : 09-07-2014 om 06:13u

Henk Wijngaard heeft een nieuw album opgenomen met de titel Altijd onderweg. Er staan twaalf nummers op de cd waaronder Kleinkinderen, De grenzen zijn open, Jouw flat, Mijn zoon is mijn allergrootste fan, Whisky Billy, Ik stuiter als een ruiter, De boerencamping, Samen komen we er wel uit en Op de vlucht. Prent Music zorgt er voor dat het schijfje vijfentwintig juli in de (internet)winkels verkrijgbaar is.
Nieuwe album Henk Wijngaard.
Datum : 09-07-2014 om 06:11u

Van Ronnie Ruysdael (voorheen van De Sjonnies) is een nieuwe single te downloaden met de titel Onze keet. Eerder bracht de zanger onder andere Nooit meer, Anti kater lied, Lenie van het eetcafé, Hé Lieve schat, Al jaren chauffeur, Komkommerbij, Ayayayay (laat je maar horen) en Dikke doe da uit. Het nummer is te koop op de diverse muziekportals.
Nieuwe single van Ronnie Ruysdael.
Datum : 09-07-2014 om 06:09u

Gabry & Jogchum hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Lang leve de liefde. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht. Showbizzinfo Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden op de bekende downloadsites.
Nieuwe single van Gabry & Jogchum.
Datum : 09-07-2014 om 06:07u

De nummer één uit de Vlaamse Top tien.

Artiest:   Christoff.
Titel:      M'n beste vriend

Vlaamse top 10 ( week 27 )
Datum : 23-08-2013 om 16:35u

Van Wendy is een nieuwe single verschenen met de titel Welterusten. Eerder bracht de zangeres onder andere Ga jij maar, Mijn engelbewaarder, Wat kan mij het schelen en Zo vrij uit. HMP Entertainment heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.
Wendy met nieuw nummer "Welterusten".
Datum : 23-08-2014 om 16:36u

Van Anita en Ed is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik geloof in jou. Eerder bracht het duo onder andere Meer dan een naam op de muur, Even geen malaise, De boeren van de zee, Waar is de poort, A la vie la mort, Ik wil met jou gaan varen, Tanken tanken, Chiri biri bam en Een avond om nooit te vergeten uit. Coldhofsound Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse muziekportals.
Anita en Ed met nieuwe single.
Datum : 23-08-2014 om 16:31u


De nominatie is begonnen. Welk Nederlandstalig station wordt in 2014 de beste en leukste? Wij van JeugdMP3 hebben genomineerd Radio Hunebedje. http://www.radiohunebedje.nl/ Stemmen kan vanaf 30 november tot 30 december 24 uur. SUC6
www.jeugdmp3.com
Radio Hunebedje genomineerd voor beste Nederlandstalig station.
Datum : 27-08-2014 om 19:28u

Uit betrouwbare bron hebben wij gehoord dat binnen kort  het zang duo Danie en Alie de studio weer in duiken om een nieuwe nummer op te gaan nemen de tekst is door Danie zelf geschreven binnen kort hier meer nieuws over op onze site
Danie en Alie
Datum : 27-08-2014 om 19:29u

Jeroen Spierenburg is overleden. De zanger lag al enkele weken in coma na een auto ongeluk. Jeroen is achtendertig jaar geworden. De maker van deze site wenst familie en kennissen veel sterkte toe in de toekomst.
Anita en Ed met nieuwe single.
Datum : 27-08-2014 om 19:26u


Zangeres Harmke binnenkort met een nieuw nummer komt haar eigen geschreven nummer. Dit is altijd al een droom van Harmke geweest om een eigen nummer te schrijven en deze op te nemen. Haar tekst is bijna klaar ze is er nog volop mee bezig. Als dit alles allemaal klaar is dan zal ze naar een studio gaan om het nummer op te nemen. Is dit allemaal klaar dan gaat er een grote wens van Harmke in vervulling.(iets wat ze al heel graag wilde). wij houden  jullie op de hoogte met de vooruitgangen. Dus hou de web site van Zangeres Harmke en onze site even in de gaten.
Zangeres Harmke komt met een eigen nummer.
Datum : 18-11-2014 om 16:04u

De veelzijdige Groninger en geliefde zanger/artiest Wim Schurer is al lang geen onbekende meer in Groningen en omstreken. Wim is dan ook een echte regionale held, waarbij het zingen van deze zanger altijd weer recht uit het hart komt, maar ook een zanger die weet wanneer het een feestje is. Wim vond nodig tijd voor een single die de talloze fans weet te raken, vooral ook in deze donkere dagen. De tijd is dan ook aangebroken om de nieuwe gevoelige single “Alleen” te lanceren aan het publiek.

Met deze single weet Wim emotioneel kleur te geven aan "Alleen", wat een echte ballad is met een volks karakter en wat Wim met veel diepgang en emotie op de spiegelende plaat heeft weten vast te leggen. Velen zullen de emotie in de single alleen al weten te herkennen. Alleen is dan ook niet zomaar een echte tranentrekker maar ook een nummer waarin velen zich zullen herkennen. De tekst is geschreven door Diana Kuik en de muziek gemaakt door het Groningse talent Jordi Weijer in samenwerking met Wim Smit.
Nieuwe single van Wim Schurer.
Datum : 18-11-2014 om 16:04u

De uitzending van "Undercover in Nederland" van zondag 16 november stond geheel in het teken van 'volkszanger' Martin Melro. Na talloze mensen in Nederland te hebben bedrogen en opgelicht probeert hij nu in België slachtoffers te maken. Als je z'n artiestennaam Martin Melro of z'n eigen naam Martin Bruins googled komen talloze pagina's tevoorschijn en dat hebben ze waarschijnlijk bij onze zuiderburen ook niet gedaan. In de aflevering traceert het team van Albert Stegeman de oplichter en geeft hem een koekje van eigen deeg. De aflevering is HIER opnieuw te bekijken.
Undercover Nederland met oplichter zanger Martin Melro
Datum : 18-11-2014 om 16:04u

De Groninger feestzanger Richard, en helft van het Duo Richard & Wim, viert dit jaar zijn 10 jarig artiestenjubileum en heeft voor deze gelegenheid een nieuwe CD uitgebracht met de titel "10 Jaar Richard". Een periode volgens eigen zeggen met alleen maar hoogtepunten. Zo heeft Richard de laatste jaren een goedgevulde agenda, meegespeeld in een buurtsoap, diverse clips gemaakt en opgetreden op de meest uiteenlopende plaatsen.
Het album bevat 16 liedjes waaronder zijn door Henny Thijssen geschreven hitsingle "Je kan maar beter dronken zijn", vrolijke meezingers, maar ook gevoelige nummers  zijn op deze cd te beluisteren. Daarnaast heeft Richard zelf een Nederlandse versie van het Joe Dassin nummer "Ça va pas changer le monde"  geschreven met de titel: "Kom nog een keer in m'n armen"  Kortom een compleet album met een lach en een traan zoals de mensen Richard kennen van zijn optredens en zoals hij zeker nog 10 jaar hoopt door te gaan. Het album is vanaf nu te downloaden via de bekende downloadsites
feestzanger Richard lanceert album ter ere van 10 jarig jubileum
Datum : 21-02-2014 om 12:04u

Deel acht uit de serie Lucas & Gea presenteren ligt nu in de (web)winkels. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Reina met Ik wil nooit meer jouw engel zijn, Bert Zwier met In de hemel, Jolanda ten Hoven met Ik heb je gemist, Arjan met Onder de maan en de sterren, Jan Doddema met Ik voel me goed, Otto Roona met Katerina, Liza met Sterker dan de vrijheid, Matthijs Laverman met Meisje van mijn dromen en Hero met Ik kan niet leven zonder jou. L & G Productions heeft de cd geproduceerd.
Deel acht uit de serie Lucas & Gea in de winkel
Luister hier !!!!
Datum : 18-11-2014 om 16:04u

Van Rika is een nieuwe single te downloaden met de titel Het is een mooie dag. Eerder bracht de zangeres onder andere Achter de regenboog, Vlinders, Mijn gevoelens en Jij bent voor mij het einde uit.
Nieuwe single Rika
Datum : 18-11-2014 om 16:04u

Van Henk & Henk van het Goede Doel is een nieuwe single te downloaden met de titel Sinterklaas wil met pensioen. Eerder bracht het duo het nummer Sinterklaas wie kent hem niet uit.
Nieuwe single Henk & Henk
Datum : 18-11-2014 om 16:04u

Jannes heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Eens. Eerder bracht de zanger onder andere Ik wil 'n boerenmeid, Met jou, Na na na, Ik wil altijd bij jou zijn, Zwevend naar geluk, Ietsie pietsie, Ga dan, Ga maar weg, Een zomerdag, Laat me en Laat me vrij uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop op de diverse downloadsites.
Nieuwe single voor Jannes
Datum : 19-12-2014 om 9:14u

Het Groninger Duo Wim en Diana weet als het kerstfeest is. Dan hoort niet op het perron in de stad met de Martinitoren een kleine zwerver te staan, waarvan zijn tranen diamanten zijn. De tijd die kerst heet, kan hele mooie nummers, maar ook hele gevoelige nummers brengen. Voor iedereen heeft kerst wel een betekenis of het nu een kleine zwerver is of iemand die er heel warmpjes bij zit. De nieuwe single “Droom niet alleen” (wat geen echte kerstsingle is, maar zeker goed bij de tijd van het jaar past) valt dan ook in de categorie gevoelige nummers, maar is zeker een waardige opvolger van “Als tranen diamanten zijn”.

De single “Droom niet alleen” heeft een typische Wim en Diana sound, waar de vele fans al kennis mee gemaakt hebben. De rustige en melodieuze single heeft voor de leadzangeres ook een speciale betekenis, waardoor de zangeres zich helemaal heeft ingeleefd in de single “Droom niet alleen”.Bron: www.uurtjewaterloo.nl
Wim en Diana met "Droom niet alleen"
Datum : 19-12-2014 om 9:16u

Daar is hij dan de enige echte Radio hunebedje cd Deel 1.
Uiteraard met de beste nummers die het afgelopen jaar gedraaid zijn om dit station. Een echte Must Have die u zeker  moet toevoegen aan uw muziek collectie.
U kunt deze cd bestellen bij uw Radio hunebedje.
De Radio hunebedje cd is uit !!!!!!!!!
Datum : 06-04-2015 om 8:47u

Iedereen wordt een keer een dagje ouder. Zo ook de directeur van het radio station Radio Hunebedje.

Dhr. F. Roskam, ook bekend als Bigg Fritsie, begon al langzaam tekenen van ouderdom te laten zien. Zwaar lijvig lichaam, ietwat kale plekjes op het hoofd, en ook het lopen begint langzaamaan al wat moeilijker te worden.
Gelukkig heeft Frits nog altijd zijn trotse en vaste personeel dat geheel achter hem staat en hem nog niet kan missen.
Daarom heeft dit personeel er zorg aan gedragen dat Frits middels een aangepaste rolator nog gewoon zijn studio kan bereiken.
Directeur Radio Hunebedje bijna met pensioen !!!!!!!!!
Datum : 06-04-2015 om 9:16u   Bron: Uurtje waterloo.


In het zo rustige plaatsje Stadskanaal die afgelopen zaterdag overspoeld werden door talloze artiesten die zich allemaal voor stichting Hartedroom hebben ingezet op het Benefiet concert wat werd gehouden in dans & Partycentrum Gnossen om te zorgen om de zieke kinderen die aan aan Cardiomyopathie lijden, een aangeboren, ernstig en levensbedreigende hartspierziekte, waarvan 50 tot 60% binnen afzienbare tijd sterft of verder door moeten gaan doormiddel van een harttransplantatie. De Merchandising stond dan ook op deze avond in de belangstelling van stichting Hartedroom, De Cd “Meer dan 20x Wim & Diana”, een CD van Radio Hunnebedje en Polo’s waarvan een geldbedrag van elk verkocht exemplaar een bedrag naar de Stichting Hartedroom gaat voor al deze zieke kinderen. Radio Hunnebedje heeft deze 3de grote feestavond dan ook aangegrepen om al deze zieke kinderen te helpen, ondanks dat de trein doordendert… Rond de klok van acht uur werd het startschot gegeven door de presentator/DJ Frits Roskam van Radio Hunebedje en door Presentator en de geliefde Groninger zanger Wim Schurer om de derde feestavond van Radio Hunnebedje kracht bij te zetten. De zanger Roel van Yperen mocht het spits afbijten om het massaal toegestroomde publiek een onvergetelijke feestavond te bezorgen die in het teken stond van Stichting Hartedroom, de zangeres Wilma Fieten wist het estafette stokje over te nemen en aangezien het gezin en kinderen voorop staan is de keus niet moeilijk geweest om zich in te zetten voor de Stichting Hartedroom.

Lees meer op: 
http://www.uurtjewaterloo.nl/?p=20619
Radio Hunebedje in de ban van stichting Hartedroom !!!
Datum : 10-06-2015 om 8:02u

Het is een tijdje stil geweest. Silvia is bevallen van een gezonde zoon ‘Randy’ die inmiddels 9 maanden oud is en ze is op 5 Juni j.l. in het huwelijksbootje gestapt met ‘Lammert’ Nu de rust weer is iets is wedergekeerd, is het tijd voor een nieuwe single! De single is als vanouds opgenomen door studio Terry West Productions en heeft de sound die we van Silvia gewend zijn.
Het is wederom een vrolijk, zomers en gezellig nummer met Rock ’n roll-country-invloeden, en door het aanstekelijke ritme is het nummer snel herkenbaar en slaat het live ook erg goed aan. Na het lied één keer gehoord te hebben, blijft het al hangen.
In een band en ook solo maakt ze al ca 20  jaren muziek, en bracht ze 4 albums en diverse cd-vinyl singles uit. In 2008 werd ze landelijk bekend met haar NL vertolking ‘Droom van werkelijkheid’ op een melodie van Amy McDonalds. Ze begon als kind al te zingen in playback-shows en talentenjachten en heeft sindsdien de smaak te pakken. Ze probeert met alle mensen erom heen een goed totaalplaatje neer te zetten. Met haar podiumervaring weet ze iedere zaal mee te krijgen. 

Deze downloadlink van het lied in Wav en Mp3 bestand (320) + Single hoes kan tot 15 Juni gebruikt worden  KL
IK HIER VOOR DE DOWNLOAD!!!!!
Pas getrouwde Silvia komt met nieuw lied.
Datum : 27-11-2015 om 07:29u
Beste muziekkenner,

Met genoegen doen wij u toekomen “ ALS DE SNEEIW 2 METER HOOG IS”
de nieuwe single van JOHN ENTER ( Feat. De Apres Ski Leraren).
Wij wensen u veel luisterplezier toe.
Wie kent niet de zanger/entertainer John Enter. Onlosmakelijk verbonden met het blauwe hoedje en altijd een single met humor. Als het niet de teksten/ titel  zijn dan zeker de hoes. Want wie kent niet “ Twee haren op mijn borst” en het spraakmakende
“ Josefien”. Met die laatste  scoorde hij nationale airplay bij Veronica - 3FM en BNN
Voor de nieuwe single heeft deze entertainer uit Enter de hulp ingeroepen van de APRES SKI LERAREN.  Samen hebben ze in de studio van Arjan Venemann er al een feest van gemaakt tijdens de opname en dot is terug te horen op deze nieuwe single. Al jaren was er een zomer uitvoering maar vanaf vandaag is er ook de winter uitvoering.
Te beluisteren via streaming sites - radio en te koop via de download en reguliere cd speciaalzaak ALS HET GRAS TWEE METER HOOG IS
Nieuwe single " Als het sneeuw 2 meter hoog is " van John Enter
Datum : 27-11-2015 om 07:27u

Beste muziekkenner,
“BLIJF JIJ VANNACHT BIJ MIJ”
de nieuwe single van  RICARDO BRINKMAN.
Wij wensen u veel luisterplezier toe

Ricardo Brinkman is een multi-talent uit Arnhem, die niet alleen zingt, maar ook veel instrumenten bespeeld, zoals keyboard, trompet, accordeon en gitaar.
Dit is ontstaan uit jaloezie op zijn zus die keyboard speelde. ‘Dat wil ik ook!’ dacht de kleine Ricardo toen. Hij richtte zich op de trompet en speelde bij Showband Mystique. Gedurende de jaren wilde hij meer voor zichzelf gaan doen en ging zingen. Daarnaast begon hij met het componeren van liedjes voor zichzelf, maar ook voor anderen.
In 2008 bracht hij zijn eerste single uit, getiteld ‘Maar het was toch van de week’. Er volgden verschillende singles en composities. Zo bracht hij het ‘Barend & Wijnand Lied’ uit over 3FM DJ’s Barend en Wijnand en kreeg hiermee aandacht op nationale radio.
Ook eerder dit jaar was hij weer bij Barend en Wijnand op 3FM te horen met zijn ‘Man Bijt Hond moet blijven Lied’. Dit alles uiteraard voor het behoud van het tv-programma Man Bijt Hond. Ricardo heeft een groot hart en steunt verschillende goede doelen, zoals CliniClowns en War Child. In zijn eigen studio in Arnhem produceert hij zijn eigen singles en de muziek van andere artiesten.
Zijn nieuwe single ‘Blijf jij vannacht bij mij’ is ook geheel van eigen hand.
Nieuwe single Ricardo Brinkman "Blijf jij vanacht bij mij"
Datum : 27-11-2015 om 07:31u

Petry en Ruud hebben al een behoorlijke muzikale loopbaan achter de rug.  In 2005 werden ze bekend als Sjonnie & Anita. Die naam werd in 2010 vervangen door Max & Macy . Enkele maanden geleden besloten ze om als Double Orange een nieuwe start te maken.


‘In 2007 brachten we ons eerste album ’Stralen als sterren’ uit met daarop een aantal gezellige liedjes waaronder onze nieuwe single ‘Jij bent mijn leven’. Het album heeft niet de aandacht gekregen waar we op hoopten. Om het een tweede kans te geven brengen wij het album opnieuw uit. We hebben een leuke clip opgenomen van ‘Jij bent m’n leven’ en hopen dat we tweede kans krijgen’, aldus de blonde zangeres.


Ook het december lied ‘Ik droom van een land’ werd uit het stof gehaald. Ook hiervan is een soort clip gemaakt. In maart 2016 verschijnt er een geheel nieuw lied van het uit Helmond afkomstige duo. Meer info: www.doubleorange.nl
Double Orange blaast "Jij bent mijn leven" nieuw leven in.
Datum : 27-11-2015 om 07:33u

De 29 jarige Charlotte uit Emmen is terug, en beter dan ooit. Maar wie is Charlotte nu eigenlijk. Op het internet wordt zij ‘de zingende boerin uit Drenthe’ genoemd. In  het dagelijks leven is zij boerin. Zij verzorgde van jongs af vele dieren op de boerderij. Haar liefde voor het zingen heeft zij van moeders kant. Haar oma, moeder en de broer van haar moeder zongen  altijd. Charlotte zingt vanaf 2005 en heeft meerdere singels uitgebracht. Ze zingt vooral piratenmuziek, pop en Nederlandstalig. Ook het  Duitstalige wil ze onder de knie krijgen, zodat ze nog meer mensen kan bereiken. Haar moeder is een Oostenrijkse, dus dat moet dan zeker wel gaan lukken.


Op de eerste single die zij opnam, staan de nummers ‘Liefde’ en ‘Eenzaam zonder jou’. Deze singles en bijbehorende clips stonden een aantal keren in de top 1000 van tv-oranje. Het nummer ‘Want de piraat, jaja’ werd  vaak gedraaid op de geheime zenders. Zelf draaide zij ook voor een piratenzender. Haar grote voorbeelden zijn: Corry Konings,  Jannes en Charlene. Haar single ‘Kom, sta op’ is al vele malen gedraaid op diverse radiozenders en internetzenders. Een geliefd nummer waarin mensen hun eigen liefdesverhaal kunnen herkennen. Haar recente single ‘Altijd nog’ gaat over liefde …en het verlangen dat een ‘oude’ liefde weer tot leven komt. De tekst van dit nummer is van Charlotte en het is geproduceerd door Gerto Heupink.


Nu komt ze naar buiten met haar nieuwe single "Lieve pappie". De tekst waar over Charlotte zingt heeft ze wederom zelf geschreven en is een waargebeurd verhaal. Ze zingt over haar eigen meegemaakte dingen in haar dagelijks leven. Componist Rita Verwer wist hierbij een uitstekende melodie te componeren. Lieve Pappie is dan ook gelijk de eerste single die op haar Charlotte's  eigen label, C.C. Productions Emmen, verschijnt. De clip is gemaakt in samenwerking met Max en Maxime, die ook het  koorwerk op zich hebben genomen en Robert RTV.
Charlotte schrijft zelf de tekst van haar single "Lieve papa"
Datum : 27-11-2015 om 07:35u

Vind het geluk in kleine dingen, vier het leven elke dag. Het zijn juist de kleine dingen die je een geluksgevoel geven en je dag inkleuren. Deze boodschap, omwikkelt met vrolijke schlagerpopklanken, wil Monique Heegen met haar nieuwe single overbrengen. Het is een feelgood liedje die in deze periode van donkere dagen hopelijk menigeen een geluksmomentje zal bezorgen. Marléne Stompé schreef de tekst en Jeroen Dirksen tekende voor het arrangement', vertelt de uit Emmen afkomstige zangeres.

De opnames vonden plaats in de WE Studios te Zaandam. Op de 'b' kant van de fysieke single staat  'Kus me, kus me',  de succesvolle single die Monique in 2013 uitbracht.  Beide tracks zijn tevens te downloaden via de bekende portals. De clip volgt binnenkort.
Nieuwe single van Monique van Heegen "Vind het geluk"
Datum : 27-11-2015 om 07:37u

De uit Groningen afkomstige zanger Jimmy Wierenga, ook wel de Groninger Elvis genoemd, heeft zijn snode plannen omgezet in werkelijkheid en wel een eigen officiële cd. Jimmy is van vroeg af aan al een grote fan van Elvis en zingt dan ook al jaren zijn favoriete nummers van deze gerenommeerde zanger. Jimmy heeft dan ook de uitmuntende sound van Elvis want als je je ogen sluit, denkt je echt dat Elvis er staat te zingen.

De keuze van hem is gevallen op “Don't be cruel” en als “tribute to Elvis” het bonusnummer “Poor man's gold”, een toch wel onbekend nummer welk eigenlijk nooit door Elvis is af gezongen. De fysieke cd is bij Jimmy te bestellen. Meer info op z'n Facebookpagina.
Eerste single van Jimmy Wieringa "Don't be cruel"
Datum : 09-12-2015 om 08:17u

De laatste spiegelplaatje van de week van het jaar 2015 sluiten we af met een kerst hit uit het noorden de Grunneger Lellebellen met de titel "al stait de kerstboom op de kop".

Het geheel van deze club Groningse gekken bestaat uit het Duo Wim en Diana, Jordi Weijer, en het Duo richard en Wim die ook dit jaar ons als luisteraars en radio makkers wisten te verassen met een geweldige kerst nummer en niet te vergeten eveneens zoals van hen te verwachten een maffe maar zeer leuke video clip. Wij kunnen dan ook niet anders dat dit geweldige muzikale jaar met deze kerst hit af te sluiten als spiegelplaat van de laatste weekjes van december bij

www.radiohunebedje.nl en www.hunetube.nl
Kerstnnummer van De Grunneger Lellebellen.