Designed by Jan Wiekens.
PROGRAMMA MENU
QUICK MENU
SOCIAL NETWORKS
WESPENBESTRIJDING
Bestrijdingswinkel
Wiekens Ongedierte Bestrijding
Wespenbestrijding
Adverteerders.
Het weer.
Gastenboek
Chatten
Programma
Tv toestel
Radio Hunebedje is het internet radio station waar muziek in zit ....
Hoofdsponsor....
Designed by J. Wiekens
Onze Videoclips website.
facebook
HuneTube HuneTube
Welkom bij Radio Hunebedje. Het station waar de dj's voor u klaar staan met de allerbeste piratenhits. Luister en chat gezellig met ons mee. Http://www.radiohunebedje.nl en Http://www.Hunetube.nl
Radio Hunebedje
Download nu de Radio Hunebedje APP en je kunt ons beluisteren via uw smartphone.
Radio hunebedje APP
Hunebedje logo
Games
Frits
Hunebedje weerbericht.
Sena logo
U kunt dit station steunen met een vrijwillige bijdrage.
klik op de PayPal knop.
sw.528.12
Wiekens Ongediertebestrijding
Uw bedrijfslogo met link hier?
Mail naar froskam@home.nl
Wespenbestrijden
Spiegelplaatje van Radio Hunebedje.

Op deze pagina vind u de spiegelplaat van Radio Hunebedje.
Voor de spiegelplaat zoeken we elke week weer een andere artiest uit om op deze pagina wat dieper in te gaan op de uitgekozen artiest.
Bent u artiest en u zou ook graag eens op deze pagina willen komen te staan? Laat ons dit dan even weten.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via de contact pagina.
     SPIEGELPLAAT VAN DE WEEK UITGEKOZEN DOOR DJ - DON LEO.
    


. Hessel en Ineke - Oh Me Oh My.
.
.
Hessel en Ineke (Sfeer van Weleer) komen GRATIS naar je toe deze zomer en presenteren nieuwe single 'Oh Me Oh My'

Sneek 18-06-2020

De afgelopen weken hebben Hessel en Ineke absoluut niet stilgezeten en dat zijn ze voorlopig ook niet van plan. Via Facebook verzorgen ze elke zaterdagavond vanaf 19.30 uur een online huiskamerconcert. De bezoekersaantallen groeien wekelijks tot ongekende hoogte. Met het 'publiek' hadden ze een afspraak gemaakt dat, als een bepaald aantal mensen tegelijk online waren, zij hun nieuwe single 'Oh Me Oh My' zouden releasen. Afgelopen zaterdag werd deze mijlpaal bereikt.

'En wie A zegt moet ook B zeggen. We doen er ook nog een schepje bovenop. In de loop van het weekend stellen we 'Oh Me Oh My' gratis beschikbaar op onze Facebookpagina. Ook de clip, geproduceerd door Robert Vegt van RTV Mediaproductie komt aanstaande zaterdag omstreeks 22.30 online. Ook TV Oranje heeft de videoclip toegevoegd aan hun bestand. In eerste instantie was het de bedoeling om afgelopen maart de single tijdens de Feestweek in Oostenrijk te presenteren, maar vanwege de coronacrisis werd dit uitgesteld tot augustus. Dat is nu, dankzij onze Facebookvrienden dus vervroegd', glundert het uit Sneek afkomstige zangduo.

'Oh Me Oh My' is geschreven door Jan Keizer en opgenomen bij The Boom! Music studio in Breda o.l.v. Frank Verkooyen. Het betreft een Nederlandse bewerking van de gelijknamige hit van BZN uit 1979. Nadat Jan Keizer het eindresultaat hoorde complimenteerde hij Ineke met haar stem. Hij vond dat die overeen kwam met die van Corry Konings van vroeger. Bovendien was hij zeer te spreken over de productie die volgens hem zeer goed gelukt was.

Hessel en Ineke horen heel vaak op Facebook dat ze gezellig zijn. Dat komt mede doordat ze zich begeven in de sfeer van weleer. Daarom hebben ze iets leuks bedacht, namelijk HESSEL EN INEKE KOMEN GRATIS NAAR JE TOE DEZE ZOMER. Het geluidsbedrijf waarmee ze samenwerken Geru Sound & Events uit Nijkerk hebben hun geluidswagen zodanig omgebouwd dat ze, nadat ze zijn uitgestapt meteen kunnen starten met zingen.

"We kunnen zelfs al rijdend de mensen verrassen met de "SFEER VAN WELEER" Dat is ons nieuwe motto. We brengen de nostalgie van vroeger met een vleugje van nu. Tijdens de Facebookuitzending vragen we altijd wie er bijvoorbeeld binnenkort een verjaardagsfeestje heeft waar wij dan gratis naar toe kunnen gaan als het schikt om te zingen. Wij proberen meerdere optredens te verzorgen bij adressen die toevallig op de route liggen. Elke zaterdagavond komt deze vraag opnieuw voorbij en maak je kans. Bekijk dus elke zaterdag de live uitzending op onze Facebookpagina. De aanvragen lopen echt storm. We krijgen vanuit alle windstreken aanvragen. We zijn natuurlijk ook gewoon te boeken voor een dergelijk optreden bij feestjes of op een terras. Wij zijn betaalbaar, professioneel, in dienst van de opdrachtgever en niet onbelangrijk, op een "normaal" geluidsniveau!! 'aldus Hessel en Ineke met de sfeer van weleer.

Voor vragen, info en boekingen kun je ook mailen met hesselwijkstra@gmail.com of bellen met 06-1960 7200.
Extra informatie van dit station.
Wespenbestrijding
Videoclip website
HuneTube is een onderdeel van Radio hunebedje.
Houtwormbestrijding
Wiekens Ongedierte Bestrijding
Spiegelplaatje van de week.
Hessel en Ineke - Oh Me Oh My.
Hunetube
Spiegelplaatje