Designed by Jan Wiekens.
PROGRAMMA MENU
QUICK MENU
SOCIAL NETWORKS
WESPENBESTRIJDING
Bestrijdingswinkel
Wiekens Ongedierte Bestrijding
Wespenbestrijding
Adverteerders.
Het weer.
Gastenboek
Chatten
Programma
Tv toestel
Radio Hunebedje is het internet radio station waar muziek in zit ....
Kom jij bij ons team? ....
Designed by J. Wiekens
Gelukkig nieuwjaar.
facebook
HuneTube HuneTube
Welkom bij Radio Hunebedje. Het station waar de dj's voor u klaar staan met de allerbeste piratenhits. Luister en chat gezellig met ons mee. Http://www.radiohunebedje.nl en Http://www.Hunetube.nl
Radio Hunebedje
Download nu de Radio Hunebedje APP en je kunt ons beluisteren via uw smartphone.
Radio hunebedje APP
Hunebedje logo
Games
Hunebedje weerbericht.
Sena logo
Spiegelplaatje van Radio Hunebedje.

Op deze pagina vind u de spiegelplaat van Radio Hunebedje.
Voor de spiegelplaat zoeken we elke week weer een andere artiest uit om op deze pagina wat dieper in te gaan op de uitgekozen artiest.
Bent u artiest en u zou ook graag eens op deze pagina willen komen te staan? Laat ons dit dan even weten.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via de contact pagina.
     SPIEGELPLAAT VAN DE WEEK
    

Willem Jansen....
  

Op eigen kracht....
.
.
.Willem Jansen doet veel “Op eigen kracht…”.

2017-2018 waren voor Willem Jansen twee mooie muzikale jaren. Na drie eerder opgenomen singles ,,Want ik hou zo van jou”, ,,Een echte vriend” en ,,Rode rozen geef ik jou” kwam in Februari 2017 de single ,,Het mooiste uit het leven” uit. Dit in samenwerking met zangeres Meriam Bruggink die de 2e stem voor haar rekening nam. De Single deed het prima en werd luidkeels meegezongen op veel feesten. 3 Oktober 2017 verscheen zijn inmiddels 5ᵉ single ,,Voor mij ben jij de mooiste”. Het werd lastig, dachten wij toen om het vorige nummer te evenaren. Studio-Evolution van Marco Luesink had er het volste vertrouwen in dat het wel ging lukken. ,,Voor mij ben jij de mooiste” draaide in één jaar tijd meer dan 300 keer mee in de Tv Oranje verzoekparade.

Zijn Single ``Het mooiste uit het leven” kwam ook uit de studio van Marco Luesink vandaan.

Willem Jansen gaf Marco Luesink toen geheel de vrije hand om een nieuw nummer te schrijven en te produceren. De klik tussen Willem En Marco is erg goed. Marco weet precies wat Willem graag zingt, daar tegenover staat dat Marco de genre die Willem zingt erg mooi vind om te maken, hier kan hij volgens eigen zeggen alles in kwijt.

Het verhaal dat Willem met zijn nieuwe single ,,Op eigen kracht” die nu is uitgekomen wil overbrengen ,is de liefde voor muziek en dat hij veel op eigen kracht heeft gedaan. Maar je kunt het niet alleen.

De titel ,,Op eigen kracht” wordt eigenlijk aangevuld met `maar wel met jou` en dat kunt u in het nummer terug horen. Met jou bedoeld Willem diegene waar je echt op kunt bouwen, in eerste plaats natuurlijk zijn vrouw, zijn steun en toeverlaat, en natuurlijk ook de Studio-Evolution (Marco Luesink), de Clipmaker (Danny van Schaik) en Radio zenders, maar vooral ook de Fans die achter hem staan. Afgelopen tijd heeft Willem heel veel steun gehad aan zijn Fans.

Hij hoopt met zijn nieuwe single weer een stap vooruit te zetten. Zoals Willem zegt: Ik ben nog lang niet bejaard dus ik kan nog vele jaartjes door. Hij is geweldig trots op alle Radio zenders, en blij dat hij daar vaak gedraaid wordt, maar hij hoopt ook dat de grote zenders (zoals ze genoemd worden) zijn nummers oppakken en gaan draaien, dat zou een bekroning voor hem zijn, want de liefde voor muziek betekend veel voor hem en dat brengt hij graag over aan iedereen. Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube.

Plugging en promotie: Jeanette de Wit Artiesten Promotie

ArtiestenPromotie

www.artiestenpromotie.net

info@artiestenpromotie.net

Kvk : 69634637
Extra informatie van dit station.
Wespenbestrijding
Videoclip website
HuneTube is een onderdeel van Radio hunebedje.
Houtwormbestrijding
Wiekens Ongedierte Bestrijding
Spiegelplaatje van de week.
Willem Jansen - Op eigen kracht.
Hunetube
Spiegelplaatje