Designed by Jan Wiekens.
PROGRAMMA MENU
QUICK MENU
SOCIAL NETWORKS
WESPENBESTRIJDING
Bestrijdingswinkel
Wiekens Ongedierte Bestrijding
Wespenbestrijding
Adverteerders.
Het weer.
Gastenboek
Chatten
Programma
Tv toestel
Radio Hunebedje is het internet radio station waar muziek in zit ....
Kom jij bij ons team? ....
Designed by J. Wiekens
Onze Videoclips website.
facebook
HuneTube HuneTube
Welkom bij Radio Hunebedje. Het station waar de dj's voor u klaar staan met de allerbeste piratenhits. Luister en chat gezellig met ons mee. Http://www.radiohunebedje.nl en Http://www.Hunetube.nl
Radio Hunebedje
Download nu de Radio Hunebedje APP en je kunt ons beluisteren via uw smartphone.
Radio hunebedje APP
Hunebedje logo
Games
Hunebedje weerbericht.
Sena logo
U kunt dit station steunen met een vrijwillige bijdrage.
klik op de PayPal knop.
sw.528.12
Spiegelplaatje van Radio Hunebedje.

Op deze pagina vind u de spiegelplaat van Radio Hunebedje.
Voor de spiegelplaat zoeken we elke week weer een andere artiest uit om op deze pagina wat dieper in te gaan op de uitgekozen artiest.
Bent u artiest en u zou ook graag eens op deze pagina willen komen te staan? Laat ons dit dan even weten.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via de contact pagina.
     SPIEGELPLAAT VAN DE WEEK
    

Mick Harren..
  

Jij gaat mijn liefde missen.
.
.
.

Mick Harren brengt een nieuwe single uit en daarmee pakt hij een nieuwe kans! Al 34 jaar timmert deze altijd goedlachse Amsterdammer aan de weg als zanger van zowel Nederlands als Engelstalig repertoire. Zijn nieuwe Nederlandstalige lied “Jij Gaat Mijn Liefde Missen” is weer een nummer wat uit het leven gegrepen is. En zeg eerlijk, als iemand alle klappen van de zweep kent en dus over alle onderwerpen van het leven kan meepraten en dus zingen, is het Harren wel. Zijn nieuwe single is een up tempo nummer dat bekend in het gehoor klinkt en zowel lekker meezingt als danst. Mick Harren: “Vandaag de dag worden veel nieuwsberichten, mede dankzij social media, vaak één op één overgenomen en uitvergroot. Je wordt daardoor vaak eerder afgerekend op een fout en vergeet men waar je eigenlijk al 34 jaar voor staat en wat je allemaal voor mooie muziek hebt uitgebracht en veel fantastische optredens hebt verzorgd en mensen daarmee blij gemaakt. Je hoopt dan, dat mensen en de media ook die ene vergissing snel vergeten, waardoor je weer positief verder kunt en de draad weer mag oppakken” Harren laat het verleden los en wil zich profileren als die zanger die al bijna 35 jaar in het vak zit. Harren: “Ik zie en pak dit als een tweede kans, soort van rehabilitatie. Ik heb de draad weer vol positivisme opgepakt en kijk niet meer achterom. Gewoon lekker doorgaan. Het is een kwestie van gunnen, waarbij ik met mijn muziek en teksten het verschil mag en kan laten zien. Muziek is nu eenmaal mijn leven en waar ik alles voor zal doen. En dit is de Mick Harren die ik wil zijn.” De videoclip van “Jij Gaat Mijn Liefde Missen” is nu ook uit en niemand minder dan Sonny Lorenzo Failé & Jaydi Dubois van het SBS6 programma “Wereldreis op Wielen”, schitteren in deze clip.
Extra informatie van dit station.
Wespenbestrijding
Videoclip website
HuneTube is een onderdeel van Radio hunebedje.
Houtwormbestrijding
Wiekens Ongedierte Bestrijding
Spiegelplaatje van de week.
Mick Harren - Jij gaat mijn liefde missen.
Hunetube
Spiegelplaatje