Account aanmaken en gebruik van de nieuwe chat.

Welkom bij de nieuwe chat van radio hunebedje.
Maak een account aan om te genieten van de geweldige chat.

Maak een gebruikersnaam zonder spatie, wil je een langere naam of voor en achternaam? Gebruik dan een - ( Streepje ) Bijvoorbeeld Jan-Janssen.

Onthoud goed je gebruikersnaam en wachtwoord!
Toch je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Geen probleem, vul je emailadres in bij de optie Wachtwoord vergeten en je krijgt meteen een email met je gegevens binnen.

Ook kun je gebruik maken van de chat als gast ( Zonder inloggen ). Echter kun je dan geen eigen avatar gebruiken.

De Dj's zullen we gaan verwerken als DJ in de chat. Deze krijgen speciale functies om er zorg voor te kunnen dragen dat het rustig en netjes blijft in de chat.

Bij misdragingen kunnen de dj's een waarschuwing afgeven en bij herhaling kan de DJ een bezoeker voor een zelf gekozen duur blokkeren van de chat ( Gedraagt u zich dus netjes en gepast ).

Tevens is het mogelijk om een eigen avatar up te loaden. Deze mag maximaal 400Kbytes zijn. Denk hierbij aan een foto van jezelf, je huisdier of je hobby.
Geen 18+ Afbeeldingen toegestaan!

Dit doe je boven in door op de 3 streepjes te klikken. Kies dan voor "Verander avatar".

Wil je zien wie er in de chat zitten? Dat kan. klik dan aan de rechterkant in het midden op het grijze pijltje. De scherm met aanwezige chatters zal dan verschijnen en de chat zal smaller worden.

Deze chat werkt tevens op uw mobiele telefoon. Probeer dit gerust eens uit.

Voor de DJ: Er staat een optie "Weiger een gebruiker" Gebruik deze optie om een persoon uit de chat te kicken.

Bij overtredingen gebruiken de DJ'S  het "Ban een gebruiker" . Hiermee Bann je een bepaalde gebruiker van de gehele chat voor een bepaalde duur. Afhankelijk van de overtreding stel je de tijdsvak in.
Deze optie's zie je als je op een gebruiker klikt.