Designed by Jan Wiekens.
PROGRAMMA MENU
QUICK MENU
SOCIAL NETWORKS
WESPENBESTRIJDING
Bestrijdingswinkel
Wiekens Ongedierte Bestrijding
Wespenbestrijding
Adverteerders.
Het weer.
Gastenboek
Chatten
Programma
Tv toestel
Radio Hunebedje is het internet radio station waar muziek in zit ....
Hoofdsponsor....
Designed by J. Wiekens
Onze Videoclips website.
facebook
HuneTube HuneTube
Welkom bij Radio Hunebedje. Het station waar de dj's voor u klaar staan met de allerbeste piratenhits. Luister en chat gezellig met ons mee. Http://www.radiohunebedje.nl en Http://www.Hunetube.nl
Radio Hunebedje
Download nu de Radio Hunebedje APP en je kunt ons beluisteren via uw smartphone.
Radio hunebedje APP
Hunebedje logo
Games
Frits
Hunebedje weerbericht.
Sena logo
U kunt dit station steunen met een vrijwillige bijdrage.
klik op de PayPal knop.
sw.528.12
Wiekens Ongediertebestrijding
Uw bedrijfslogo met link hier?
Mail naar froskam@home.nl
Wespenbestrijden
Artiest van de maand van Radio Hunebedje.

Op deze pagina vind u de artiest van de maand van Radio Hunebedje.
Voor de artiest van de maand zoeken wij iedere maand weer een andere artiest uit om op deze pagina wat dieper in te gaan op de uitgekozen artiest.
Bent u artiest en u zou ook graag eens op deze pagina willen komen te staan? Laat ons dit dan even weten.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via de contact pagina.
Artiest(e(n)) van de maand September:
Anneke Douma werd geboren in Morra / Lioessens vlak bij Dokkum en begon als 14 jarig meisje, als zangeres bij verschillende orkestjes uit de omgeving, op te treden op bruiloften en partijen.

Ze verwierf bekendheid toen ze werd gevraagd door het toentertijd zeer populaire orkest van de virtuoze accordeonist Pier Sambrink, " De Sambrinco's " en deed hiermee optredens door het hele land.

Al vanaf die tijd (ze was pas 18) maakte ze kennis met het echte artiestenvak, want er werden grammofoonplaten gemaakt en opgetreden in diverse radio-en tv programma's.
Haar eerste solosingle was een jodellied, " De Jodelschool " die ze maakte onder de naam Anneke Duma, omdat de platenbaas in Hilversum de naam Douma te Fries vond klinken.
Gelukkig keerde ze snel terug naar haar roots ; it Heitelân.

Ze treedt nu alweer jaren op met een Fries repertoire, van bekende, gezellige, oude en nieuwe liedjes, tot grote tevredenheid van haarzelf en het publiek. " Ieder optreden is eigenlijk een thuiswedstrijd en wordt geheid een feestje " zegt Anneke. Na haar hit " It Woanskip " bracht ze in juli '96 haar cd-album " Op Aventoer ", met onder anderen een uitvoering van "'t Frysk Folksliet " op de markt.
De belangstelling van publiek, pers en insiders bleek overweldigend.

Toen in begin januari '97 de Elfstedentocht plaatsvond, ontstond er in heel Nederland een soort gekte rond dit Friese gebeuren. Het nummer " De Bonkefeart " werd door de media naar voren gehaald als het " Elfstedentochtlied " en Anneke kreeg de naam " Koningin van het Friese lied ".
Ze beleefde een hectische periode om aan alle aanvragen van radio- en tv-makers te kunnen voldoen, en verwierf landelijke bekendheid door in de diverse tv-programma's op te treden.

Het meest unieke is echter wel, dat ze met een fries lied in de verschillende hitlijsten belandde midden tussen het house-geweld ! Een lang gekoesterde wens van Anneke ging in vervulling. Na een lange, grondige voorbereiding, werd met medewerking van een nieuw stel musici, in een totaal nieuwe opzet, de kerst-cd " As in stjer " opgenomen. Het album bevat grotendeels mooie originele stukken, waaronder een duet met minister " Annemarie Jorritsma " en één met " Piter Wilkens " die tevens een aantal liedjes speciaal hiervoor schreef.
Het resultaat is een sfeervol schijfje met muziek, die in de gezellige maar donkere periode van het jaar voor het welkome lichtpuntje kan zorgen. Wederom schrijft Anneke geschiedenis, door als eerste met een compleet Fries album door te dringen tot in de Album top-100 !

En nog steeds treedt Anneke op met een repertoire van onvervalste Friese krakers, waarbij het punt der herkenning een belangrijke rol speelt. Hiermee is ze altijd een zekere factor voor een sfeervolle avond of middag.
Extra informatie van dit station.
Wespenbestrijding
Videoclip website
HuneTube is een onderdeel van Radio hunebedje.
Houtwormbestrijding
Wiekens Ongedierte Bestrijding
Artiest van de maand September.
Anneke Douma..
Hunetube
Anneke Douma.
Artiest(e(n)) van de maand bij radiohunebedje.nl

Voor u uitgezocht door DJ - DonLeo.