Designed by Jan Wiekens.
PROGRAMMA MENU
QUICK MENU
SOCIAL NETWORKS
WESPENBESTRIJDING
Bestrijdingswinkel
Wiekens Ongedierte Bestrijding
Wespenbestrijding
Adverteerders.
Het weer.
Winamp
Windows media player
Gastenboek
Chatten
Programma
Tv toestel
Radio Hunebedje is het internet radio station waar muziek in zit ....
Kom jij bij ons team? ....
Designed by J. Wiekens
                 Download onze app.
facebook
Radiohunebedje op twitter
HuneTube HuneTube
Welkom bij Radio Hunebedje. Het station waar de dj's voor u klaar staan met de allerbeste piratenhits. Luister en chat gezellig met ons mee. Http://www.radiohunebedje.nl en Http://www.Hunetube.nl
Sitekeuring Gold
Radio Hunebedje
Radio hunebedje APP
Download nu de Radio Hunebedje APP en je kunt ons beluisteren via uw smartphone.
Radio hunebedje APP
Hunebedje logo
Games
Hunebedje weerbericht.
Sena logo
Windows media player
Winamp player
Spiegelplaatje van Radio Hunebedje.

Op deze pagina vind u de spiegelplaat van Radio Hunebedje.
Voor de spiegelplaat zoeken we elke week weer een andere artiest uit om op deze pagina wat dieper in te gaan op de uitgekozen artiest.
Bent u artiest en u zou ook graag eens op deze pagina willen komen te staan? Laat ons dit dan even weten.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via de contact pagina.
     SPIEGELPLAAT VAN DE WEEK
    

Arne Jansen...
  

Als een meeuw in de wind...
.
.
.
Aloisius Gertrudis Gerhardus (Arne) Jansen (Wieken, 26 april 1951 - Silvolde, 10 december 2007) was een Nederlandse zanger.


Zijn eerste hit was zijn grootste, 1972: "Meisjes met rode haren". "Meisjes met rode haren" heeft de zanger zeker 100.000 keer op de podia gebracht. Het is zijn handelsmerk geworden. In mei 1972 sloeg het succes toe. In die maand kwam "Meisjes met rode haren" de hitparade binnen. Voor die tijd had hij al twee plaatjes in Duitsland gemaakt, als kindersterretje. Eigenlijk weet hij niet beter, of hij wilde zanger worden. Hij besefte dat muziek zijn leven zou blijven beheersen, ook toen hij op aandringen van zijn moeder een 'ordentelijk' vak ging leren: het kappersvak. Dat hele kappersvak interesseerde me eigenlijk niet. Ik dacht alleen maar aan de muziek. Ik knipte waarschijnlijk zelfs op de ritmes van hits. Nog kappend nam hij het lied "Meisjes met rode haren" op. En meteen waren er optredens in overvloed.

Maar het spigelplaatje word geen meisjes met rode haren maar..................
Als een meeuw in de wind.
Extra informatie van dit station.
Wespenbestrijding
Videoclip website
HuneTube is een onderdeel van Radio hunebedje.
Houtwormbestrijding
Wiekens Ongedierte Bestrijding
Spiegelplaatje van de week.
Arne Jansen - Als een meeuw in de wind.
Hunetube
Spiegelplaatje
Bandwisselingen
Door het uitblijven van het echte succes begon er na twee jaar wat onrust te ontstaan in de band. Het platencontract bracht niet het verwachte succes en werd ontbonden. De druk om goed nieuw materiaal te schrijven werd groter, waarbij er meningsverschillen ontstonden over de te volgen muzikale koers. Daarop verliet gitarist Bert Hoezen de band om plaats te maken voor Henry de Groote. Dit was het begin van een periode van vele wisselingen in de bezetting. Kort daarna verlieten ook Arjan Elting en Henk Oosting de band, en na een kortstondige afwezigheid kwam Bert Hoezen weer terug. Met een nieuwe drummer (Roeland Beerman) en bassist Ronnie Sterenborg werd in eigen beheer het tweede album "Zo Plat As Wat" opgenomen in Grolloo. In de periode hierna bleven de bandwisselingen zich echter snel opvolgen tot ca. 2001. Mooi Wark begon op 25 maart 2017 in Assen aan een jubileumtour ter ere van het 25-jarig bestaan van de band.
In september 2017 verklaarde drummer John Roffel per direct te stoppen met drummen. Hij was ongeneeslijk ziek. De drumstokjes werden overgenomen door Dennis Hendriks, die van 2005 tot 2009 ook al achter het drumstel zat bij Mooi Wark. Roffel had Hendriks zelf gevraagd hem op te volgen. Roffel heeft nog afscheid van zijn fans op Siepelrock 28 oktober 2017 kunnen nemen waarna hij op 31 oktober 2017 is overleden.[1][2]
De bandleden door de jaren heen
    Bert Koops (1992-heden) - zang & gitaar            Henk Oosting (1992-1995) - bas & zang
    Arjan Elting (1992-1995) - drums   Bert Hoezen (1992-1998) - gitaar, mondharmonica, toetsen & zang
    Henry de Groote (1994-1995) - gitaar  Roeland Beerman (1995-1996) - drums
    Ronnie Sterenborg (1995-1996) - bas  Eljan de Graaf (1996-1999) - drums & zang
    Hans Buls (1996-2002) - gitaar  Wilco Hakkers (1999-2002) - drums
    William Bossong (2000-heden) - bas & zang  Arnold Kuik (2002-heden) - gitaar & zang
    Jasper Dam (2002-2005) - drums  Dennis Hendriks - (2005-2009 en 2017-heden) - drums & zang
    John Roffel (2009-2017) - drums  Jesper de Roo (2015-2017) zangeres
    Frans Jeuring (1996-2000) - bas & zang  Martijn Buiter(1995) - drums
    Roel Kuipers (1992) - drums
Stabiele factor
Door de jaren heen is Bert Koops altijd de stabiele factor gebleken van de band. Door zijn volhardendheid en zijn liefde voor de rockmuziek is hij altijd blijven geloven in zijn band. De keuze voor de Drentse taal verklaart hij als volgt: "Ik kan gien Engels en mien Nederlands is te slecht." Hij is door de jaren heen ook de belangrijkste componist en tekstschrijver van de band. In bassist William Bossong (Billy) heeft hij een goede aangever gevonden. Sinds zijn intrede bij de band zijn ook de verdienste van Arnold (Garfunkel) Kuik als tekstschrijver duidelijk een aanvulling.
Huidige bezetting
De band bestaat nu uit Bert Koops (leadzang en gitaar), William Bossong (basgitaar), Arnold Kuik (gitaar) en Dennis Hendriks (drum). Bij de optredens draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek. Hierdoor is elk optreden anders. Het repertoire tijdens optredens bestaat vaak uit veel vrolijke nummers, meestal rock-'n-roll.